Mange forskellige muligheder med et Baxi oliefyr

Baxi har oparbejdet en position, der placerer dem som Danmarks største og førende producent af centralvarmeanlæg til private boligers opvarmning og forsyning med varmt vand. Grundlaget for virksomhedens produkter er strenge krav til materialer og den produktionstekniske kvalitet.

Hos Sorø VVS tilbyder vi Baxi oliefyr til gode priser for kunder i bl.a. Sorø, Ringsted, Slagelse og andre nærliggende områder. Det har mange fordele, herunder:

  • ​Forskellige løsninger til forskellige behov
  • ​Lang levetid
  • ​Kvalitetsprodukter fra Danmarks største kedelfabrikant med over 75 års erfaring
  • Med sine 200 arbejdspladser har Baxi været pioner omkring udvikling og produktion af centralvarmekedler

Virksomheden er certificeret i henhold til: DS/EN ISO 9001:2001, Kvalitetsstyringsstandard.

Block Kondens 18 MK5 har en virkningsgrad tæt på 100%

Der er mange muligheder inden for Baxi oliefyr, men lige denne modul er noget særligt. Block Kondens 18 MK5 er en moderne og driftssikker oliekedel, hvor virkningsgraden ligger meget tæt på de 100%. Kedlen har, som alle Block-kedler, en indbygget varmtvandsbeholder – her på 100 liter.

Kedlen leveres med en elektronisk styring, der bl.a. indeholder vejrkompensering. Denne kedelstørrelse dækker typisk behovet, hvor forbruget er mindre 3.000 liter olie pr. år. Kedlens tidløse design sikrer en naturlig indbygning blandt husets øvrige indretning i baggangen. Den lydløse drift (lyd-tryk sammenligneligt med en moderne opvaskemaskine) gør placeringen af kedlen problemfri.

Ring til os for at høre mere om Baxi oliefyr

Er du interesseret i at høre mere om mulighederne inden for Baxi oliefyr eller andre produkter fra Baxi, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi besvarer gerne dine spørgsmål til priser, service og meget andet. Uanset om du skal bruge en gaskedel, en oliekedel eller en helt tredje form for kedel, kan vi hjælpe dig.

Ring til os allerede i dag på telefon: 57 83 20 90 eller send os en e-mail på: admin@sorovvs.dk. Du kan også udfylde kontaktformularen – så vender vi tilbage til dig så snart vi kan.

Skriv til os

Har du spørgsmål til nogle af vores ydelser eller services, så er du meget velkommen til at skrive til os ved at udfylde formularen

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

​SORØ VVS ApS

Juliesmindevej 17
​4180 Sorø


CVR: 24259471

Kontakt os

☎ Tlf.: 57 83 20 90

✉ E-mail: admin@sorovvs.dk

Følg os

Ankenævn

​Besøg Ankenævnet for Tekniske Installationers hjemmeside her.

Vores Facebookside