​Damixa bad/køkken

Damixa fremstiller vandhaner, og har en lang tradition for at producere høj kvalitet i et enkelt skandinavisk design.

Deres vandhaner har personlighed og sjæl. Og så er de venlige: mod dig og mod naturen.

Deres produkter tåler at blive berørt og brugt lige så længe du vil. Og vælger du Damixa, vælger du med omtanke.

Damixa producerer et- og to-grebs armaturer til køkkener og badeværelser, samt brusesystemer og badeværelsesudstyr. Virksomheden blev grundlagt i Odense i 1932 og har siden 1976 været en del af Masco gruppen.
Damixa er en moderne virksomhed med et fleksibelt og avanceret produktionsudstyr, som gør det muligt at tilbyde et meget bredt sortiment, som kan tilfredsstille en hel verdens smag inden for køkken og bad.

Damixa har sin egen udviklingsafdeling, hvor nye produkter udvikles og designes til gavn for kunderne. På Damixa ønsker de at få skandinavisk design, funktion og hensyn til miljøet til at gå op i en højere enhed.​

Bad

Stille luksus. I et varmt rum, hvor man slapper af, lukker verden ude og nyder vandet. Sådan kan man opleve sit badeværelse, når det er rigtigt udstyret. Med armaturer i former og farver, der passer ind i din smag - og termostater, der gør det nemt at indrette sig under bruseren og i badekaret.

Se mere på Damixa's hjemmeside www.Damixa.com

Skriv til os

Har du spørgsmål til nogle af vores ydelser eller services, så er du meget velkommen til at skrive til os ved at udfylde formularen

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

​SORØ VVS ApS

Juliesmindevej 17
​4180 Sorø


CVR: 24259471

Kontakt os

☎ Tlf.: 57 83 20 90

✉ E-mail: admin@sorovvs.dk

Følg os

Ankenævn

​Besøg Ankenævnet for Tekniske Installationers hjemmeside her.

Vores Facebookside