​Fjernvarmeinstallation har vi kompetencerne til at udføre

Skal du have lavet ny fjernvarmeinstallation eller have serviceret den eksisterende? Så kan du med fordel kontakte Sorø VVS for professionel hjælp. Hos os finder du en autoriseret VVS-installatør, som står klar til at løse enhver opgave for dig. Vi kommer mest hos kunder i og omkring Sorø, Ringsted, Slagelse og Næstved, men vi servicerer selvfølgelig også gerne kunder uden for disse byer.

Vores firma har eksisteret siden 1971, så vi har været i branchen i mange år. Derfor har vi kompetencerne til at løse mange forskellige opgaver, som fx installation af fjernvarme. Du kan med andre ord trygt lade os være din næste samarbejdspartner.

Hvad koster fjernvarmeinstallation?

Den eksakte pris på en fjernvarmeinstallation afhænger af forskellige ting. Det kommer blandt andet an på opgavens type samt dens samlede omfang. Uanset hvad vi skal hjælpe dig med, så tilbyder vi konkurrencedygtige priser. Derudover kan vi klare både store og små opgaver.​

Vi er et kvalitetsbevidst firma, som leverer kvalitetshåndværk til fornuftige priser. Derudover går vi meget op i at overholde alle aftaler med vores kunder. 

Vi rådgiver og vejleder altid gerne, så den enkelte kunde kan finde den løsning, som matcher de pågældende behov og ønsker bedst muligt.

Kontakt os for at høre nærmere

Ønsker du at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig, så kontakt os gerne allerede i dag. Vi har både alsidige kompetencer og attraktive priser på eksempelvis en fjernevarmeinstallation.

Du kan kontakte os på telefon: 57 83 20 90 eller på mail: admin@sorovvs.dk, så hører du fra os snarest muligt.​

Skriv til os

Har du spørgsmål til nogle af vores ydelser eller services, så er du meget velkommen til at skrive til os ved at udfylde formularen

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

​SORØ VVS ApS

Juliesmindevej 17
​4180 Sorø


CVR: 24259471

Kontakt os

☎ Tlf.: 57 83 20 90

✉ E-mail: admin@sorovvs.dk

Følg os

Ankenævn

​Besøg Ankenævnet for Tekniske Installationers hjemmeside her.

Vores Facebookside