Gasfyr – udnyt centralvarmen bedre

Overvejer du at udskifte dit gamle gasfyr? Så er der penge at spare!

Et gasfyr udnytter de røggasser, der ellers normalt forsvinder ud gennem skorstenen, og hos Sorø VVS kan vi hjælpe dig med at finde den rette løsning til lige netop dine behov, så du får mere luft i budgettet.

Vi kan tilbyde gasfyr fra producenter såsom Baxi, Bosch og Vaillant, som vi kan installere hos kunder i og omkring Sorø, Ringsted og Slagelse.

Gasfyr med klimastyring sparer på varmeregningen

I de fleste nye naturgasfyr findes der klimastyring, som er med til at spare på energien.

Klimastyring effektiviserer varmeproduktionen i et gasfyr yderligere, således at temperaturen indenfor holdes på et konstant og behageligt niveau. Det betyder samtidig en lavere varmeregning for dig.

​​

Det optimale gasfyr for dig er…

…et gasfyr, der fungerer effektivt med husets centralvarmeanlæg og gaskedel/gaskedler. Jo bedre det passer til varmeanlægget i indstilling og størrelse, desto bedre bliver naturgassen nemlig udnyttet.

Årsagen er den, at naturgas primært består af metan. Ved afbrænding af naturgas udledes der hovedsageligt kuldioxid (CO2) og vand, og der udledes væsentligt mindre kuldioxid end ved afbrænding af olie og kul.

Hvad koster et gasfyr?

Vores priser varierer alt efter, om valget falder på en billig eller en dyr løsning. Uanset hvad kan du dog være sikker på, at pengene er godt givet ud på sigt.

Service på dit gasfyr

Udover installation af nyt gasfyr tilbyder vi også service på gasfyr, oliefyr og varmeanlæg. Vi har allerede hjulpet mange kunder i Sorø, Ringsted og Slagelse og kan også hjælpe dig.

Kontakt os for et tilbud på et nyt gasfyr

Ring til os på tlf. 57 83 20 90 eller skriv til os på admin@sorovvs.dk hvis du ønsker at udskifte dit gasfyr – eller har brug for service på dit nuværende fyr.

Vi ser frem til at høre fra dig!

​​

Firmaoplysninger​

SORØ VVS APS

CVR: ​24259471

Adresseoplysninger​

Juliesmindevej 17

4180 Sorø

Kontaktoplysninger

Telefon: 57 83 20 90

Mail: admin@sorovvs.dk