​Gasfyr​

Overvejer du at udskifte dit gamle gasfyr med et nyt, kan du spare på gasforbruget. Dette skyldes at de nye gasfyr også udnytter de røggasser, som ellers normalt forsvinder gennem skorstenen. Der findes mange forskellige muligheder inden for gasfyr, og hos Sorø VVS kan vi hjælpe dig med at finde den bedste løsning.

Vi kan bl.a. tilbyde gasfyr fra producenter som Baxi, Bosch og Vaillant.​

Vi finder det optimale gasfyr

Som vvs-installatør er det vores opgave at sikre, at gasfyret fungerer effektivt med husets centralvarmeanlæg. Jo bedre det passer til varmeanlægget I indstilling og størrelse, jo bedre bliver naturgassen udnyttet. Naturgas består primært af metan. Ved afbrænding af naturgas udledes der hovedsageligt kuldioxid (co2) og vand, dog udledes der væsentligt mindre kuldioxid end afbrænding af olie og kul.

I de fleste nye naturgasfyr findes der klimastyring, som er med til at spare på energien. Den sørger for, at fyret på den mest effektive måde producerer den varme, der er nødvendig for at holde temperaturen indenfor konstant og behagelig. Det betyder samtidig en lavere varmeregning.​

Service på dit gasfyr​

Vi udfører service på dit gasfyr, gerne inden for 24 måneder. Hos Sorø VVS spørger vi altid vores kunder, om de ønsker, at vi skal udføre service eller om de selv vil finde en kvalificeret fagperson. Foruden udfører vi service på både oliefyr og varmeanlæg. Ring endelig til os på 57 83 20 90, hvis du har problemer med dit gasfyr eller ønsker at høre mere om, hvad vi kan tilbyde. Vi har allerede hjulpet mange glade kunder I Sorø, Ringsted og Ugerløse.​ Vi tilbyder også pillefyr, læs mere om det her på siden.

Firmaoplysninger​

SORØ VVS APS

CVR: ​24259471

Adresseoplysninger​

Juliesmindevej 17

4180 Sorø

Kontaktoplysninger

Telefon: 57 83 20 90

Mail: admin@sorovvs.dk