Udnyt centralvarmen bedre med et nyt gasfyr

Overvejer du at udskifte dit gamle gasfyr? Så er der penge at spare! Et gasfyr udnytter de røggasser, der ellers normalt forsvinder ud gennem skorstenen. Hos Sorø VVS hjælper vi dig med et nyt gasfyr, så du kan udnytte centralvarmen endnu bedre. Vi hjælper dig med at finde den rette løsning til lige netop dine behov, så du får mere luft i budgettet.

Vi tilbyder nyt gasfyr fra producenter såsom Baxi, Bosch og Vaillant, som vi kan installere hos kunder i og omkring Sorø, Ringsted og Slagelse.

I de fleste naturgasfyr findes der klimastyring, som er med til at spare på energien. Klimastyring effektiviserer varmeproduktionen i et gasfyr yderligere, således at temperaturen indenfor holdes på et konstant og behageligt niveau. Det betyder samtidigt en lavere varmeregning for dig.

Vi hjælper dig med at finde det helt optimale gasfyr

Et optimalt nyt gasfyr til dig er et, der fungerer effektivt med husets centralvarmeanlæg og gaskedel/gaskedler. Jo bedre det passer til varmeanlægget i indstilling og størrelse, desto bedre bliver naturgassen udnyttet.

Årsagen er den, at naturgas primært består af metan. Ved afbrænding af naturgas udledes der hovedsageligt kuldioxid (CO2) og vand – og der udledes væsentligt mindre kuldioxid end ved afbrænding af olie og kul.

Hvad koster et nyt gasfyr?

Vores pris på et nyt gasfyr varierer alt efter, om valget falder på en billig eller en dyr løsning. Uanset hvad kan du dog være sikker på, at pengene er godt givet ud på sigt. Vi prøver dog altid, så vidt muligt, at finde den bedste løsning, der matcher dig og dit budget.

Udover installation af nyt gasfyr tilbyder også service på gasfyr, oliefyr og varmeanlæg. Vi har allerede hjulpet mange kunder med nyt fyr, og vi kan også hjælpe dig.

Kontakt os for et gratis tilbud på montering af gasfyr

Vil du gerne høre mere om mulighederne for et nyt gasfyr eller ønsker du konkrete priser på det fyr, du har brug for? Så skal du ikke tøve med at kontakte os.

Du kan ringe til os på telefon: 57 83 20 90 eller sende os en e-mail på: admin@sorovvs.dk. Du kan også udfylde vores kontaktformular – så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Skriv til os

Har du spørgsmål til nogle af vores ydelser eller services, så er du meget velkommen til at skrive til os ved at udfylde formularen

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

​SORØ VVS ApS

Juliesmindevej 17
​4180 Sorø


CVR: 24259471

Kontakt os

☎ Tlf.: 57 83 20 90

✉ E-mail: admin@sorovvs.dk

Følg os

Ankenævn

​Besøg Ankenævnet for Tekniske Installationers hjemmeside her.

Vores Facebookside