Ren nydelse med TOTO-sanitet – reducér vand, støj og bakterier

​Ønsker du at få monteret unik TOTO-sanitet på dit badeværelse? - Sorø VVS kan installere det for dig!

TOTO er verdens største og mest erfarne producent af toiletter og douchetoiletter og din garanti for den højeste kvalitet – både hvad angår komfort, hygiejne og holdbarhed – men også for, at der bruges miljøvenlige teknologier.

Japansk velvære og hygiejne med TOTO-sanitet

Renlighed og velvære er indbegrebet af den japanske badekultur, hvorfor de papirfrie japanske toiletter efterhånden er blevet verdenskendte, og nu også har gjort deres indtog i Danmark.

Få et uforpligtende tilbud

Kontakt os gerne for mere information om TOTO-sanitet til dit toilet, og få et uforpligtende tilbud på levering og montering. ​Du kan ringe på tlf. 57 83 20 90 eller skrive til os på e-mail admin@sorovvs.dk, så sørger vi for resten.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Verdens højeste standard for hygiejne og komfort

Et TOTO douchetoilet har et væld af funktioner. Model RW er bestselleren og tilbyder ALT, hvad man kan ønske sig – herunder nogle af de enestående funktioner, som kun TOTO tilbyder:

  • Som de eneste i verden rengør TOTOs WASHLET sig med desinficerende vand ”EWATER+”, som toilettet selv fremstiller. Det fjerner 99,9 pct. af alle bakterier og virus. Her er ingen vækst af bakterier eller virus i vaskedysen, og toilettet holdes nemt rent. Teknologien belaster ikke miljøet.

  • Prisvindende skyl. RW har også TOTOs effektive Tornadoskyl, som fjerner ALT selv med en lille mængde vand, og som ikke sprøjter det mindste! Dette skyl sidder på ALLE toiletter og Douche-toiletter fra TOTO.

  • TOTOs uovertrufne intimvask med to skyl bag til og en ”Lady-vask”, hvor vanddråberne er blandet med luft, så de rammer blødt. Her får du en intimvask af den højeste kvalitet.

Derudover har RW et effektivt lugtfjernende filter med et for-filter, der forlænger kulfilterets levetid med mange år. Kummen har en stærk og glat specialglasur, der afviser snavs. RW har også varme i sædet, tørrefunktion, sensorstyret låg, fjernbetjening og meget mere.

Skriv til os

Har du spørgsmål til nogle af vores ydelser eller services, så er du meget velkommen til at skrive til os ved at udfylde formularen

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

​SORØ VVS ApS

Juliesmindevej 17
​4180 Sorø


CVR: 24259471

Kontakt os

☎ Tlf.: 57 83 20 90

✉ E-mail: admin@sorovvs.dk

Følg os

Ankenævn

​Besøg Ankenævnet for Tekniske Installationers hjemmeside her.

Vores Facebookside