​Bosch naturgas

Er du interesseret i et Bosch gasfyr, og hvad det har af fordele? Så er du kommet til det rette sted! Hos Sorø VVS tilbyder vi gasfyr fra Bosch for alle kunder i Sorø, Ringsted, Slagelse og omegn.

Alle Bosch gasfyr og naturgaskedler er modulerende, hvilket giver et lavere energiforbrug og en bedre miljøbeskyttelse. Denne type regulering gør det muligt at tilpasse varmeydelsen til det faktiske varmebehov og forhindrer dermed, at der bliver brugt for meget værdifuld energi.

En naturgaskedel fra Bosch er en fremtidssikker investering

Varme og varmt vand hører til nogle af hverdagens vigtigste behov. Vi vil derfor til hver en tid anbefale en et Bosch gasfyr! Det kræver en kombination af optimal udnyttelse af energi, lave omkostninger og enkel service, hvis varmeanlægget skal følge med i udviklingen.​

En naturgaskedel fra Bosch opfylder alle disse krav og er dermed en fremtidssikker investering i familiens energibehov.

Få et godt tilbud på Bosch gasfyr eller hør mere om priser

Vi står altid klar til at rådgive og vejlede dig til det helt rigtige gasfyr. Så uanset om du ønsker at høre mere om service og muligheder eller ønsker en konkret pris på en bestemt model, er du velkommen til at kontakte os. Vi besvarer alle de spørgsmål, du nu måtte have til de forskellige Bosch gasfyr.

Vi er klar på telefonen: 57 83 20 90 eller på e-mail: admin@sorovvs.dk. Du kan også udfylde vores kontaktformular – så vender vi tilbage til dig lige så snart vi kan. Vi glæder os til at hjælpe dig med dit nye Bosch gasfyr!

​​

Skriv til os

Har du spørgsmål til nogle af vores ydelser eller services, så er du meget velkommen til at skrive til os ved at udfylde formularen

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

​SORØ VVS ApS

Juliesmindevej 17
​4180 Sorø


CVR: 24259471

Kontakt os

☎ Tlf.: 57 83 20 90

✉ E-mail: admin@sorovvs.dk

Følg os

Ankenævn

​Besøg Ankenævnet for Tekniske Installationers hjemmeside her.

Vores Facebookside