Neotherm gulvvarme er fremtidens bud på opvarmning af boligen

Vil du gerne have opvarmet gulvet i hele boligen med effektiv gulvvarme? Neotherm gulvvarmesystem er andet og mere end et lunt gulv på badeværelset – Neotherm er fremtidens bud på opvarmning af hele boligen. Når det drejer sig om energiforbrug og varmekomfort er det bedst at holde hovedet koldt og fødderne varme.

Hos Sorø VVS tilbyder vi lægning af gulvvarme fra bl.a. Neotherm til en god pris. Vi udfører primært montering af gulvvarme hos kunder i Sorø, Ringsted, Slagelse og omegn. Vi kommer dog gerne uden for disse områder, hvis det ønskes.

Sådan fungerer gulvvarme fra Neotherm

En helt traditionel radiator sender varmen op under loftet, hvorfra den fordeler sig i rummet. Ved brug af gulvvarme forholder det sig stik modsat! Her bliver det lunest ved gulvet og køligere under loftet. Der resulterer i en mere behagelig fordeling og en mere fornuftig udnyttelse af varmen.

Neotherm gulvvarme kan desuden suppleres med et særligt energibesparende pumpemodul, der sørger for, at pumpen kun aktiveres, når cirkulation er påkrævet.

Hør mere eller få et tilbud på installation af gulvvarme

Men hvad koster gulvvarme så? Vil du gerne have mere information om Neotherm gulvvarme eller diverse gulvvarmestyring, kan du altid kontakte os.

Vi svarer gerne på dine spørgsmål ang. priser, styring og muligheder.

Ring til os allerede i dag og hør mere på telefon: 57 83 20 90 eller skriv en e-mail til os på: admin@sorovvs.dk. Ellers kan du evt. udfylde kontaktformularen – så vender vi tilbage til dig.

Skriv til os

Har du spørgsmål til nogle af vores ydelser eller services, så er du meget velkommen til at skrive til os ved at udfylde formularen

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

​SORØ VVS ApS

Juliesmindevej 17
​4180 Sorø


CVR: 24259471

Kontakt os

☎ Tlf.: 57 83 20 90

✉ E-mail: admin@sorovvs.dk

Følg os

Ankenævn

​Besøg Ankenævnet for Tekniske Installationers hjemmeside her.

Vores Facebookside