Pillefyr – skru op for varmen og ned for regningen​

Ønsker du at spare penge på varmeregningen, samtidig med at du skåner miljøet for unødvendigt energispild? Hos Sorø VVS monterer og installerer vi pillefyr samt rådgiver herom.

Vi har kunder i Sorø, Ringsted, Næstved og Slagelse og kan også hjælpe dig med at skrue ned for varmeregningen! Vi udfører ikke blot montering af pillefyr, men tilbyder også vores kunder den bedste pillefyr service.

Hvad koster et pillefyr? Og hvordan fungerer det?

Pillefyr såsom træpillefyr, brændefyr og stokerfyr fungerer ligesom olie- eller gasfyr, men opvarmer huset væsentligt mere effektivt – og miljøvenligt. Årsagen til dette er, at pillefyr anvender træpiller, som fremstilles af pressede træspåner og savsmuld, hvilket giver et lavere varmeforbrug.

Den specifikke pris for et pillefyr afhænger af, hvilken type du vælger. Vi står altid klar til at vejlede dig, så du får præcis det pillefyr, der passer til dine behov og dit budget. Vi bestræber os på at have de bedste priser på montering og pillefyr service, så derfor kan du trygt søge rådgivning om både valg af nyt fyr og priser hos os.

​Stor erfaring med montering af pillefyr

Vores autoriserede VVS-installatør, Lars Jørgensen, startede som lærling helt tilbage i 1982. Lars er med andre ord den rette mand at spørge, når du skal vælge mellem de mange muligheder inden for installation af pillefyr.

Med et pillefyr sparer du op til 70 % på varmeregningen

Afhængigt af dine forhold kan besparelserne variere, men vores erfaringer er, at opvarmning med pillefyr kan give en besparelse på op til 70 % i forhold til elvarme. Besparelserne er desuden betydelige sammenlignet med olie- og gasfyr, og et pillefyr tjener derfor som regel sig selv hjem på 2-4 år. Derudover er du hos os garanteret service, uanset om du vælger et stokerfyr, pillefyr eller træpillefyr.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud

Tag kontakt til os på tlf. 57 83 20 90 hvis du vil høre mere om, hvordan vi kan reducere din varmeregning markant med et pillefyr. Du kan også skrive en e-mail til admin@sorovvs.dk – vi besvarer alle henvendelser hurtigst muligt, og kan helt sikkert hjælpe dig med spørgsmål og rådgivning vedr. pillefyr, service og priser.

Vi ser frem til at høre fra dig!

​​

Skriv til os

Har du spørgsmål til nogle af vores ydelser eller services, så er du meget velkommen til at skrive til os ved at udfylde formularen

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

​SORØ VVS ApS

Juliesmindevej 17
​4180 Sorø


CVR: 24259471

Kontakt os

☎ Tlf.: 57 83 20 90

✉ E-mail: admin@sorovvs.dk

Følg os

Ankenævn

​Besøg Ankenævnet for Tekniske Installationers hjemmeside her.

Vores Facebookside