Luft til vand-varmepumpe fra Vaillant, Metro og Vølund​

Overvejer du at investere i en luft til vand-varmepumpe? Hos Sorø VVS ApS har vi stor ekspertise med installation af varmepumper til fordelagtige priser.

Vi kan tilbyde en luft til vand-varmepumpe fra pålidelige fabrikanter såsom Vaillant, Metro og Vølund og udfører opgaver for kunder i Sorø, Ringsted, Slagelse og det omkringliggende område.

Billig opvarmning med varmepumper

En luft til vand-varmepumpe er en billig, miljø- og energivenlig varmekilde, som er velegnet til de fleste huse. Den er fx velegnet, hvis huset tidligere har været opvarmet af et olie- eller gasfyr.

Service på varmepumpe og montering af varmepumpe

Vi kommer gerne ud for at vejlede om, hvilket mærke der passer bedst til din ejendom. Vi tager udgangspunkt i den nuværende varmekilde, når vi skal give et tilbud på installation af varmepumpe.

Vi tilbyder også vedligeholdelse, reparation og service på varmepumper.

​​

Hvad koster luft til vand-varmepumpe?

Når en kunde spørger: hvad koster en varmepumpe?, er vores svar, at det afhænger af størrelsen og af den tidligere energikilde i husstanden.

Der er nemlig mange forskellige typer varmepumper. Den mest populære løsning er en luft til vand-varmepumpe.

Uanset hvad du vælger, er der dog altid mulighed for at benytte sig af håndværkerfradraget ved montering af en varmepumpe.

Kontakt os for at aftale en besigtigelse

Du er velkommen til at bestille en uforpligtende besigtigelse, hvor vi gennemgår mulighederne og derefter sender et uforpligtende tilbud med en god pris på montering af en luft til vand-varmepumpe.

Kontakt os på tlf. 57 83 20 90 eller på e-mail admin@sorovvs.dk, så vender vi snarest muligt tilbage. Vi ser frem til at høre fra dig.

​​

Skriv til os

Har du spørgsmål til nogle af vores ydelser eller services, så er du meget velkommen til at skrive til os ved at udfylde formularen

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

​SORØ VVS ApS

Juliesmindevej 17
​4180 Sorø


CVR: 24259471

Kontakt os

☎ Tlf.: 57 83 20 90

✉ E-mail: admin@sorovvs.dk

Følg os

Ankenævn

​Besøg Ankenævnet for Tekniske Installationers hjemmeside her.

Vores Facebookside