Gustavberg bad/køkken​

Gustavsberg har en lang tradition som producent af badeværelsesprodukter. Porcelænsproduktionen startede i Gustavsberg tilbage i 1825, og i 1940erne blev den første fabrik til fremstilling af baderumsporcelæn og badekar grundlagt. Deres blandingsbatterier er siden 1920 blevet produceret i Vårgårda, Sverige.


Filosofien er, at produkterne skal have et godt og holdbart design og samtidig være vandbesparende, uden at det går ud over komforten. Den økologiske tankegang skal gennemsyre produkterne fra produktion til mulig genanvendelse.

De har aldrig svigtet deres oprindelige filosofi, men i stedet kombineret den med nutidens teknologi og design.

Alle deres produkter er tidsløse, smukke og funktionelle. Da de arbejder med og har viden om vand, ser de det også som deres ansvar at udvikle produkter, der er mere effektive og stadig mindre vandkrævende. Et reduceret vandforbrug betyder et reduceret energiforbrug. En besparelse der gavner både miljøet og pengepungen.
Gustavsbergs tidløse, smukke og funktionelle baderumsmøbler, deres brede sortiment samt det variationsrige produktudbud gør det nemt at finde de rigtige produkter.

​Du har større frihed og kan lettere planlægge dit badeværelsesmiljø, uanset om badeværelset er lille og dermed svært at møblere eller stort og rummeligt.

Gustavsbergs produkter opfylder alle de krav, der stilles til det moderne baderum, og giver dig desuden frihed til at sætte dit personlige præg på det. Indret lige efter dit hoved med materialer, farver og tilbehør, og skab et personligt badeværelse efter eget ønske og smag, hvor du befinder dig godt, kan koble af og tage et pusterum fra hverdagen.

Firmaoplysninger​

SORØ VVS APS

CVR: ​24259471

Adresseoplysninger​

Juliesmindevej 17

4180 Sorø

Kontaktoplysninger

Telefon: 57 83 20 90

Mail: admin@sorovvs.dk