Baxi oliefyr​

  • Forskellige løsninger til forskellige behov
  • Lang levetid
  • Kvalitetsprodukter fra Danmarks største kedelfabrikant med 75 års erfaring
  • Genem 75 år har BAXI i Tarm med sine ca. 200 arbejdspladser været pioner omkring udvikling og produktion af centralvarmekedler.

Der er oparbejdet en position, der placerer BAXI som Danmarks største og førende producent af centralvarmeanlæg til private boligers opvarming og forsyning med varmt vand.
Grundlaget for virksomhedens produkter er strenge krav til såvel materialer som til den produktionstekniske kvalitet.

Virksomheden er certificeret i henhold til: DS/EN ISO 9001:2001, Kvalitetsstyringsstandard.​

BALTIC

- super effektiv og energibesparende
Baltic er udviklet og konstrueret på baggrund af mange års erfaring og moderne teknologi og er en nyskabelse indenfor højeffektiv og miljøvenlig forbrænding efter 3-træksprincippet.

Målet var ikke blot at forbedre kedlens virkningsgrad, men også at reducere udledningen af CO og NOX. Det er lykkedes og kedlen har opnået 3-4 stjerner i henhold til EU-Nyttevirkningsdirektivet. Alt sammen godt for miljøet og for din økonomi. Ressourcerne udnyttes ganske enkelt bedst muligt, så du får mest mulig varme for pengene.

Teknologisk Institut opdaterer jævnligt listen, og dermed har du hele tiden mulighed for at udpege de mest energieffektive kedler til gavn for både din økonomi og for miljøet.

Klik ind på sparolie.dk. Her finder du blandt andet positivlisten over energieffektive oliekedler i Danmark opdelt fra A til F, hvor gruppe A er bedst.


Teknologisk Institut opdaterer jævnligt listen, og dermed har du hele tiden mulighed for at udpege de mest energieffektive kedler til gavn for både din økonomi og for miljøet.

Firmaoplysninger​

SORØ VVS APS

CVR: ​24259471

Adresseoplysninger​

Juliesmindevej 17

4180 Sorø

Kontaktoplysninger

Telefon: 57 83 20 90

Mail: admin@sorovvs.dk